754. JA ĆU PONOVNO DOĆI NA SUDNJI DAN. ALI NEĆU HODATI ZEMLJOM PRIJE TOGA

754. JA ĆU PONOVNO DOĆI NA SUDNJI DAN. ALI NEĆU HODATI ZEMLJOM PRIJE TOGA

Srijeda, 3. travnja 2013., 18:00h

Moja predraga kćeri, Snaga Moga Glasa, kroz ove Poruke, dosegla je toliko mnogo naroda u samo dvije godine, da će sada milijuni duša pomoći spasiti duše njihovih braće i sestara.

Riječ Božju, zapaljenu ovim Pozivom s Neba, širiti će svi vaši sinovi, kćeri, braća i sestre diljem svijeta. Brzinu ove Misije, koja je u bljesku preuzela svijet, potaknuta je Snagom Duha Svetoga.

Toliko mnogo jezika, toliko mnogo naroda, toliko mnogo duša, su čvrsto uhvatili Moju Ruku Milosrđa i sada Me slijede dok ih Ja vodim prema Vječnom Životu.

Moj Otac je obećao svijetu Knjigu Istine za Kraj Vremena. On uvijek ispunjava Svoje Obećanje. Nijedan čovjek ne može znati sadržaje Knjige Istine, jer nije na vama da znate. Samo su Proroku Danijelu dani sadržaji, ali njemu je Moj Otac zapovjedio da ne otkriva Njene tajne.

Sada, Moja kćeri, tebi, kao posljednjem proroku su dani Njeni sadržaji i Riječju Božjom će oni uroditi mnogim plodovima. Knjiga Istina daje se svijetu kako bi se spasio ljudski rod od sigurne smrti. To je spasonosni Dar za dušu. Ona sa sobom donosi izvanredne Milosti. Ona vam donosi Istinu, ne samo da vas podsjeti na Moja Učenja, već da vas pripremi za napade na Moju Crkvu, koji će dovesti do uništenja duša.

Knjiga Istina će vam također otkriti, Moji ljubljeni sljedbenici, Plan Mog Oca da vam se pomogne da obavite odgovarajuće pripreme potrebne da uđete u Novi i Veličanstveni Raj na zemlji. Bez Knjige Istine, vi, Moji učenici, bili bi poput janjadi koju se odvodi na klanje, jer vi morate znati da će vaša vjera u Boga biti osporavana i biti će učinjeni brojni napori da se izbrišu svi tragovi Mene, Isusa Krista, s lica zemlje.

Kada su ljudi gladni Istine Božje, oni će se okrenuti u drugom smjeru kako bi tražili utjehu. Nijedan čovjek na ovoj zemlji ne može preživjeti bez vjerovanja u nešto što obećava život. Nažalost, mnogi jure za lažnim naučavanjima, koja privlače njihovu slabost. Sebeljublje znači da religije i takozvane duhovno prosvjetljujuće sekte privlače pohlepu ljudskih srdaca. Samozadovoljenje ne vodi prema Bogu ili Istini. Zatim te jadne duše, koje ne vjeruju u nikakav život nakon ovoga na zemlji, žive u bijedi bez nade u njihovim srcima.

Snaga Moga Duha Svetoga, grmljavina Moga Glasa, čuda koja ću Ja otkriti i dokaz istinitosti ovih Poruka osvojiti će duše milijuna.

Moja Prisutnost prekriva zemlju i to je potaknulo mnogo mržnje, jer sotona truje misli Mojih sljedbenika. Moja Prisutnost je u Svetohraništima svijeta, u Mojim Crkvama, u riječima svih odabranih vidjelaca. Ali u ovim, Mojim posljednjim Porukama čovječanstvu, Moja Prisutnost će voditi prema sveopćem obraćenju.

Vi nikada ne smijete zaboraviti Moje Obećanje. Ja ću ponovno doći na Sudnji Dan. Ali Ja neću hodati zemljom prije toga. Moje upozorenje vama sada jest da slušate proročanstva. Svaki čovjek koji tvrdi da sam Ja ili svaki čovjek koji vam govori da Isus hoda zemljom u ljudskom tijelu, je lažljivac.

Moje će Vrijeme doći kada se Ja spustim s Neba na točno isti način na koji sam Uzašao Moga posljednjeg dana na zemlji.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *