755. SAMO ONI SA PEČATOM ŽIVOGA BOGA ĆE IZBJEĆI OVAJ OBLIK GENOCIDA DUŠE

755. SAMO ONI SA PEČATOM ŽIVOGA BOGA ĆE IZBJEĆI OVAJ OBLIK GENOCIDA DUŠE

Četvrtak, 4. travnja 2013., 19:45h

Moja predraga kćeri, vi ne smijete slušati one koji ispituju, osporavaju i ismijavaju Moje Poruke. Nije nužno braniti Moju Presvetu Riječ. Moja Riječ je konačna i nijedan čovjek nema ovlaštenje da Nju ispituje. Vi Mene ili prihvaćate ili ne.

Dok se Kršćani među sobom bore zbog ovih Poruka, koje su tako davno naviještene, oni se ponašaju jedni prema drugima kao prema neprijateljima. Vi ne možete biti neprijatelj vašem bratu ili sestri i nazivati se Mojim učenikom. Dok ste toliko zauzeti međusobnim svađanjem, najveći neprijatelj, sotonske vojske planiraju najopakije zločine kojima je čovječanstvo svjedočilo od stvaranja Adama i Eve.

Ratovima o kojima sam Ja govorio će započeti, a plan će biti uništiti stanovništvo. Možete misliti da su ovi ratovi između jednog naroda i drugoga, ali bili biste u krivu. Oružje će doći samo iz jednog izvora.

Moja jadna djeco Božja, kako malo znate o užasnim djelima, koja kuju masonske sekte na najvišim razinama protiv Božje djece. Njihovu bezbožnost vama bi bilo nemoguće zamisliti, ali prepoznajte ove znakove. Kada vam vaše banke oduzmu vašu slobodu, vaše domove i vašu sposobnost da hranite svoje obitelji, to će biti samo jedan dio njihovog plana protiv čovječanstva. Vi ćete postati robovi, ali oni koji se zaklinju na vjernost Meni i Mojim Učenjima i koji Mi ostanu odani, nikada ne smiju zaboraviti Moje Milosrđe.

Iako ova otkrivenja mogu biti zastrašujuća, ona su Istina. Zbog toga što unaprijed znate za ova djela protiv Božjeg Stvaranja, vi ćete pomoći, preko vaših molitvi, ublažiti većinu patnje, koju će vam ove zle sekte nanijeti. Iako će vaše molitve razblažiti utjecaj tih zločina, one će, ako su predane Meni s ljubavlju u vašim srcima, biti iskorištene da se spase oni krivi za takva užasna djela. I dok će Mi te zabludjele duše hladnih srdaca nastaviti prkositi, pokušavajući iskorijeniti svjetsko stanovništvo, Ja ću pokušati prosvijetliti njihova srca kako bi otišli od ove užasne veze sa sotonom. Mnogi su potpuno opsjednuti zlim i za neke postoji malo nade. Samo čudo podareno Mojim Milosrđem, u jedinstvu sa onima koji Mi pruže dar patnje, može ih spasiti.

Oni među vama koji Me proklinju, svojim okrutnim odbijanjem Mene, usrdno će Me moliti za Milosrđe kada se ovi događaji pojave. Kada budete prisiljeni trpjeti i prihvatiti žig Zvijeri, ili umrijeti, kričati ćete za Mnom. Zatim ćete se otimati da bi našli Pečat Živoga Boga, kojega Ja dajem svijetu preko Moga Oca u ovim Porukama – ali tada će biti prekasno. Samo oni koji prihvate Pečat, drže ga u svojim domovima, ili ga nose sa sobom biti će zaštićeni. Samo oni sa Pečatom Živoga Boga će izbjeći ovaj oblik genocida duše.

Ne sumnjajte, niti na jednu minutu, u Moje Poruke koje vam se sada daju. Prihvatite Moje Božje Posredovanje, jer Ja vas samo želim spasiti. Bitka za duše je takvog razmjera, da kada Ja ne bih posredovao preko proroka, mnogi od vas bi pristali uz Zvijer i sve njegove sljedbenike, koji se prikazuju pred vama kao vuci u ovčjoj koži.

Sotona je iznimno lukav i nikada ne bi prikazao svoja zla djela onakvima kakva jesu. Ne, umjesto toga, on će ih prikazati kao da su dobra, nadahnjujuća i u velikoj mjeri u vašu korist. To je zamka koju on postavlja. Na taj način on privlači dobronamjerne nevine duše u svoj brlog. Način na koji će se sotona objaviti, preko ovih jadnih duša koje uspijeva osvojiti, biti će kroz grijeh oholosti. Grijeh će se, u svom najbezbožnijem obliku, vidjeti kod onih ljudi na visokim položajima, koji će uništiti druge radi svojih vlastitih sebičnih dobitaka. Na dnu ljestvice grijehu oholosti ćete svjedočiti među sobom kada sudite druge, ogovarate ih i onda pokušavate uništiti njihovu narav, kao i naštetiti njihovom ugledu, u Moje Ime.

Ja vam govorim ove tužne činjenice, da bih vas mogao pripremiti, naoružati vas sa Mojom Brižnom Zaštitom, da bih mogao pomoći spasiti čak i one koji će stupati zemljom kako bi je prožderali.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *