756. NIKOME OD VAS NIKADA NEĆE BITI DANO OVLAŠTENJE DA SUDITE DRUGOGA U MOJE IME, JER TO NIJE MOGUĆE

756. NIKOME OD VAS NIKADA NEĆE BITI DANO OVLAŠTENJE DA SUDITE DRUGOGA U MOJE IME, JER TO NIJE MOGUĆE

Petak, 5. travnja 2013., 12:50h

Moja predraga kćeri, pod tvojim zavjetom poslušnosti Meni, ti nikada ne smiješ braniti Moje Poruke. Niti imaš ovlaštenje da odbaciš ili osuđuješ bilo kojeg drugog vidjeoca ili samoprozvanog proroka, pravog ili lažnog, u Moje Ime.

Oni koji tvrde da govore u Moje Ime i koji osuđuju ove Poruke za svijet znajte ovo. Vi nemate, niti ste tražili, Moje dopuštenje da odbijete, javno, ikoga tko tvrdi da je odabrana duša. Kada proglašavate ove Poruke neistinitima, vi govorite da su one laži. Laži mogu doći samo od sotone. Ove Moje Svete Poruke svijetu upozoravaju vas na užasne laži kojima on, sotona, hrani duše sve Božje djece. Koliko ste zavedeni u odbacivanje Mene, vašeg ljubljenog Isusa, Koji plačem gorke Suze u tuzi zbog načina na koji sam odbačen.

Oni koji kažu da bi bilo koji čovjek mogao napisati ovakve Poruke s Neba, vrijeđaju Me. Kako čovjek može zapisati Riječi s Mojih Usana, kada one dolaze od Mene? Zar vjerujete da bi takve Svete Riječi mogle biti stvorene rukom smrtnog čovjeka? Zar vjerujete da bi bilo koji čovjek, zaprljan grijehom, mogao stvoriti Moju Svetu Riječ, bez presretanja s Moga Nebeskog Kraljevstva? Ako jeste, onda vjerujete sposobnosti čovjeka da izmisli put obraćenja na ovaj način. Čovjek je ništa bez Boga. Vi niste dostojni govoriti s ovlaštenjem kada proglašavate Riječ Božju. Ako proglašavate Riječ Božju s vaših vlastitih usana, bez Moga naloga, onda ste krivi za tešku pogrješku.

Moja Kćeri, Ja moram podsjetiti tebe i sve one odabrane duše da nikome od vas nikada neće biti dano ovlaštenje da sudite drugoga u Moje Ime, jer to nije moguće.

Ja pozivam sve one Moje odabrane duše sada. Sjetite se Moga Obećanja vama da ću Ja ponovno doći. Znajte sada da je svima vama dana Misija da pripremite srca čovječja za Moj Drugi Dolazak. Znajte sada da je ovo posljednja Misija, kojom zapovijeda Presveto Trojstvo. Nitko od vas nema Moje Dopuštenje da odbaci Ovu ili bilo koju drugu Misiju. Učinite to i biti ćete odbačeni od Mene.

Oh, kako Me grijesi odabranih duša ranjavaju dublje od bilo kojih drugih. Oni bliski Meni, koji Me zatim izdaju, su ti koji Me najviše povrijede. Kada Mene napadnu, oni uzrokuju užasnu podjelu i sprječavaju duše od nasljedovanja puta prema Vječnom Spasenju.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *