763. BLAGOSLOVLJENI SU ONI KROTKA SRCA, ČIJA JE OHOLOST OTRGNUTA MILOŠĆU BOŽJOM

763. BLAGOSLOVLJENI SU ONI KROTKA SRCA, ČIJA JE OHOLOST OTRGNUTA MILOŠĆU BOŽJOM

Petak, 12. travnja 2013., 23:55h

Moja predraga kćeri, tko među vama, koji Me iskreno ljubite, može doći pred Mene i prostrijeti se pred Moje Noge u potpunom predanju?

Tko se među vama, koji Me iskreno štujete i slijedite Moja Učenja, može poniziti preda Mnom bez ikakvog obzira prema sebi? Ako se možete prepustiti Mom Milosrđu, u poniznom služenju, Ja ću vas podići i uzvisiti. Ali kada se veličate, u Moje Ime i govorite kako Me poznajete prisnije od drugih, Ja ću vas baciti na tlo pod Mojim Nogama.

Zašto toliki mnogi, kojima je dana Istina i dalje pogrešno shvaćaju Istinu Mojih Učenja? Čovjek, zbog mrlje grijeha, nije dostojan stati pred Mene. Ali oni koji shvaćaju slabost ljudske duše moraju znati, da oni koji uzimaju na sebe da proglašavaju svoje izuzetno znanje o duhovnim stvarima koja su propisana Učenja od Boga, preko proroka, moraju biti vrlo pažljivi. Kada takve duše proglašavaju svoje takozvano znanje, hvališući se svojom intelektualnom procjenom Svetoga Nauka, umjesto da se usredotoče na važnost poniznosti, oni Me vrijeđaju. Kada oni koriste svoje znanje da bi iskrivili Istinu kako bi odgovarala njihovom programu rada, kako bi privukli duše u ljudski stvorenu verziju Mojih Učenja, Ja sam duboko uvrijeđen i kazniti ću duše krive za ovaj zločin protiv Boga.

Oni među vama koji stvaraju kultove, duhovne pokrete, sve što ste sami stvorili, znajte da ste kada se uplićete u Riječ Božju, krivi za težak grijeh. Vaši glasovi, koji proglašavaju Riječ Božju i svu Njegovu Slavu, s jedne strane, čuju se jer sadrže Istinu. Ali kada nadodate Riječi Božjoj svoja vlastita tumačenja i kada to koristite da napadnete druge u Moje Sveto Ime optužujući ih za prijestup, vi činite grijeh.

Blagoslovljeni su oni krotka srca, čija je oholost otrgnuta Milošću Božjom, jer oni će vladati kao kraljevi u Novom Raju.

Blagoslovljeni su oni koji se potpuno ufaju u Mene, što znači da oni propovijedaju i šire Moju Svetu Riječ bez ikakve namjere traženja osobne pažnje od vlastite slave, jer i oni će naći utočište u Mom Kraljevstvu.

Oni koji izjavljuju da su Moji posvećeni sljedbenici, ali koji vjeruju da su osposobljeni prosuđivati druge, da analiziraju vjerovanja drugih, oni čija vjera u Boga uzrokuje uvredu i koji javno osuđuju svete duše koje dolaze u Moje Ime, nisu dio Moga Kraljevstva. Vi pripadate zlome, jer ne odgovarate Meni, Isusu Kristu. Ja vas nisam pozvao, niti sam vam Ja dao dopuštenje da promičete bilo kakav oblik posebne zajednice, osnovan da ismijava drugu zajednicu.

Svi oni koji se oholo hvale intelektualnom smjelošću, povezanom s Mojim Učenjima, kako bi ponizili drugo dijete Božje, osobito odabrane duše, znajte da su vaši dani odbrojani. U prošlosti, Moje bi Me Strpljenje spriječilo od uplitanja u takve zabludjele misije. Sada, u ovim posljednjim vremenima, Ja neću podnositi način na koji vi pokušavate spriječiti Moj Drugi Dolazak.

Tako malo vas će prihvatiti Moj Plan da vas pripremim za Drugi Put Moga Dolaska – ovoga puta da vas uvedem u Novu Eru Mira. Vi već znate Istinu. Vi znate da ću Ja ponovno doći, ali nećete, baš kao što je bilo prije, prihvatiti da sam Ja, Kralj svega što jest, taj koji vas pozivam da pripremite vaše duše.

Dvije tisuće godina za Mene je ništa. To je kao da je bilo jučer. Stoga danas Ja pozivam sve vas. Ono što Me rastužuje jest da oni koji govore da Me ljube i javno Me priznaju, ne poznaju Me uistinu. Oni su dopustili stupice organiziranih religija, međunarodne politike, pretjerane raskoši i obreda da se sakriju od Mene.

Ja Sam jednostavan u duhu, tijelu i duši i zbog tog Ja najprije grlim one koji dođu pred Mene na ovaj način. Kada otac dočekuje kući dijete koje je neko vrijeme bilo u inozemstvu, on ne primjećuje njegovu odjeću, njegove cipele, njegov nakit ili njegov kovčeg. On vidi samo svoga sina, njegovo lice i ljubav koja je postojala u njegovom srcu otkada je udahnuo prvi put kada je izišao iz majčine utrobe. Njega ne zanimaju njegovo bogatstvo, njegova stajališta, njegova mišljenja ili njegova govorkanja o drugima – sve što on zna jest ljubav, koju on osjeća prema svom djetetu i ljubav koju njegovo dijete osjeća prema njemu.

Ljubav je jednostavna. Ona je bez komplikacija. Ona ne dolazi od mržnje. Vi ne možete ljubiti nekoga kada je vaša duša puna gnjeva ili mržnje. Kada Me ljubite, vi morate ljubiti sve one koji Me slijede, bez obzira koja je njihova slabost. Vi morate ljubiti čak i one koji su krivi za užasne grijehe, jer Ja mogu oprostiti i najbezbožnije grijehe. Stvar koju treba zapamtiti jest da nijedan čovjek nema pravo osuditi drugoga u Moje Ime. To može doći samo od Mene.

Znajte ovo, kada se radi o upozorenju svijeta o grješnicima, koji su neprijatelji Božji, Ja imam ovo pravo. Ali u svakom slučaju, Ja ću tražiti molitve za njihove duše. Postojati će samo jedna iznimka. Ja od vas nikada ne mogu tražiti da molite za Antikrista, jer On ne dolazi od Boga.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *