765. MAJKA BOŽJA: KADA SU BOŽJA DJECA ZAVEDENA LAŽIMA, ONA ĆE POSTATI ODVOJENA OD NJEGA

765. MAJKA BOŽJA: KADA SU BOŽJA DJECA ZAVEDENA LAŽIMA, ONA ĆE POSTATI ODVOJENA OD NJEGA

Nedjelja, 14. travnja 2013., 14:00h

Moje ljubljeno dijete, dopusti da ti donesem utjehu u ovo vrijeme. Daj da te držim blizu sebe, kako bih ti dala snagu dok nastavljaš širiti Svetu Riječ Božju u ovim teškim vremenima.

Kada su oni koji su progonili Moga Sina i zatim Ga ubili, bili pitani – Zašto ste to učinili? – oni su odgovorili – „Da bi održali Riječ Božju“. Kada ih se pitalo da li bi Bog odobrio ubijanje drugog čovjeka, oni su tvrdili da je to bilo u skladu s Učenjima Crkve. Tako će isto biti na kraju vremena. Ljudi će iskriviti Učenja Božja kako bi opravdali svoje odbijanje Njegove Svete Riječi.

Moj Sin daje svijetu ove Poruke kako bi vi održali Njegova Učenja. On to čini kako nijedan čovjek ne bi zabunom odbio Njegovu Svetu Riječ, kada se Učenja Njegove Svete Crkve na zemlji neovlašteno promjene i učine nesvetima. Riječ Božja se nikada ne smije mijenjati, a ipak proročanstva su unaprijed najavila upravo na ove dane kada će se to dogoditi, kada će to učiniti Crkva koju je utemeljio Petar Stijena.

Moj Sin je Riječ. Riječ Božju mora  poštovati svako dijete Božje. Kada su Božja djeca zavedena lažima, ona će postati odvojena od Njega. Kada prihvaćate bilo što drugo osim Istine Božje, kada prihvaćate grijeh i zatim sudjelujete u njemu, učiniti ćete raskorak između sebe i Moga Sina.

Zapamtite da Ja, Majka Božja, štitim sve one koji Me pozovu. Moja zaštita je za sve ljude, svih religija. Kada molite Moju Svetu Krunicu svakodnevno, vama je dana svaka vrsta zaštite i moći ćete održavati Istinu, Svetu Riječ Božju.

Svatko u Crkvi Moga Sina na zemlji, tko vodi ljude, tko ne može moliti Svetu Krunicu pred svojom zajednicom, ne dolazi od Boga.

Vaša Majka

Majka Božja

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *