768. OVAJ ZNAK, KOJI SE NE SMIJE BRKATI SA ŽIGOM ZVIJERI, ĆE SIMBOLIZIRATI NOVU JEDINSTVENU SVJETSKU RELIGIJU

768. OVAJ ZNAK, KOJI SE NE SMIJE BRKATI SA ŽIGOM ZVIJERI, ĆE SIMBOLIZIRATI NOVU JEDINSTVENU SVJETSKU RELIGIJU

Srijeda, 17. travnja 2013., 20:00h

Moja predraga kćeri, Moje Srce uzdiše jer moram trpjeti bijedu i patnju koje će cijelo čovječanstvo morati trpjeti. Nije Moja Ruka koja će uzrokovati ovo, već kletva sotone, dok njegov duh luta i izjeda duše duž njegovog puta. Tako su nesumnjičavi na ovaj utjecaj zla da ljudi krive sve ostalo za svoju patnju. Oni okrivljuju druge za svoju nevolju i ne uspijevaju shvatiti da nedostatak vjere u Boga stvara takvu pustoš u njihovim životima.

Dok duh zloga stišće čovječanstvo, Svjetlo Božje će se sukobiti s njim na načine koji će biti vidni u brojnim stvarima.

Oluje će se pojačati i pobune će se osjetiti u mnogim zemljama. Vidjeti će se neredi u narodima, pošto moć vlada oduzme slobodu ljudima nad kojima vladaju. Zatim, crkve, uključujući sve one koji ljube Boga, jedinog Boga Trojedinoga, početi će povlačiti svoje službe i zatvarati svoja vrata.

Vidjet će se brojne crkve koje će se zatvoriti, u svim zapadnim zemljama. Uskoro će se žig komunizma vidjeti kroz poseban znak koji će se pojaviti u crkvama koje ostanu otvorene; u sredstvima priopćavanja; na odjevnim predmetima; u filmovima i ovaj znak će ponosno nositi oni na visokim položajima. On će biti viđen kao oznaka časti i njime će se razmetati članovi hijerarhija u svim glavnim crkvama i religioznim denominacijama. Vi ćete vidjeti ovaj znak na javnim mjestima; na oltarima; u zračnim lukama i na odjeći koju nose vođe u crkvama.

Ovaj znak, koji se ne smije brkati sa žigom Zvijeri, simbolizirati će novu Jedinstvenu Svjetsku Religiju. Oni odgovorni za njega se više neće bojati pokazivati njihov znak, koji je simbol za nadzor i vjernost Zvijeri.

Dan kada se svakodnevna Žrtva Svetih Misa bude zaustavila, u obliku u kojem one moraju biti pružene u Moje Sveto Ime, biti će dan kada će se ovaj znak pojaviti na oltarima i ispred svih Svetohraništa na svijetu.

Molite, Moji ljubljeni sljedbenici, da nađete utjehu u onim Mojim posvećenim slugama koji Mi ostanu odani, jer vi ćete trebati utjehu tijekom ovih kušnji. Ja ću vas uvijek podići i nositi vas. Ja vas nikada neću napustiti, ali nikada ne smijete odstupati od Mojih Učenja ili prihvatiti poganske prakse kao zamjenu za Istinu.

Vaš Isus