769. JA TRAŽIM DA ME ONI OD VAS KOJI SU PRESTRAŠENI I ZBUNJENI ZBOG OVIH PORUKA SADA POSLUŠAJU

769. JA TRAŽIM DA ME ONI OD VAS KOJI SU PRESTRAŠENI I ZBUNJENI ZBOG OVIH PORUKA SADA POSLUŠAJU

Petak, 19. travnja 2013., 17:00h

Moja predraga kćeri, kako je osamljena ova Misija, usprkos stotinama tisuća koje te okružuju svojom ljubavlju i molitvama.

Kada radiš za Mene i prepustiš se, u potpunoj predanosti pred Moje Noge, ti ćeš se osjećati vrlo usamljeno. Ti ćeš se suočiti s gnjevom Mojih neprijatelja, koji ti neće dati ni trenutak mira. Ti, kćeri Moja, sada moraš slušati, dok Ja ovo nudim svima onima koji Me odbijaju, u ovim Riječima Ja dajem Božjoj djeci, poseban Dar.

Ja tražim da Me oni od vas koji su prestrašeni i zbunjeni zbog ovih Poruka sada poslušaju. Zar ne znate koliko vas Ja ljubim čak i kada Me vrijeđate? Zar ne znate da vas Ja nikada ne bih kaznio za neprihvaćanje ovih Poruka, koje su vam dane samo kako bih vas Ja pripremio i ojačao vas zbog kušnji koje nadolaze? Zar Me ne poznajete, svoga ljubljenog Isusa, kada vas Ja sada dozivam?

Ja Sam vaš Spasitelj i Ja vas nikada ne bih odbacio na stranu kada postoje sumnje u vašem umu. Kako bih Ja mogao biti ljut na vas kada Me ljubite i samo vam je stalo do Istine? Ja vas sada pripremam za izazove s kojima ćete se sada morati suočiti, dok se razotkrivaju naviještena proročanstva o progonu Moje Crkve na zemlji.

Kako bih vas privukao u Milosrđe Moje Ljubavi i prosvijetlio vaša srca, Ja vam dajem ovaj Dar. Ja vam obećavam da će, kada Me pozovete na ovaj način, ovom molitvom, vaše sumnje o tome Tko Sam Ja, koji sada govori s vama, nestati. Ja vam pružam ovaj Dar tako da vi, molitvama koje Ja svijetu dajem u ovo vrijeme, možete spasiti cijelo čovječanstvo.

Ako dođete k Meni, bez oholosti i otvorene i čiste savjesti, vi ćete odmah znati da vam je dan ovaj Dar. To je Dar Obraćenja za druge.

Križarska Molitva (105) Dar Obraćenja za druge

O moj najdraži Isuse, s mojom ljubavlju prema Tebi, molim Te prihvati moju dušu u jedinstvu s Tobom. Uzmi moju dušu, prekrij je Svojim Svetim Duhom i pomogni mi, kroz ovu molitvu, spasiti sve one s kojima sam ja u dodiru. Obuzmi svaku dušu koju ja susrećem Svojim Svetim Milosrđem i pruži im Spasenje koje trebaju da uđu u Tvoje Kraljevstvo. Čuj moje molitve. Poslušaj moje molbe i Svojim Milosrđem spasi duše cijeloga čovječanstva. Amen.

Oni od vas koji sipate klevete na ove Poruke i odbijate ih, Ja tražim da dođete k Meni. Ja ću vam pokazati Istinu. Ja ću vas uzeti i donijeti vam utjehu. Ja ću vas uvijek ljubiti bez obzira koliko Me uvrijedili.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *