774. MAJKA BOŽJA: OVOGA PUTA, ON NEĆE DOĆI KAO ČOVJEK U TIJELU

774. MAJKA BOŽJA: OVOGA PUTA, ON NEĆE DOĆI KAO ČOVJEK U TIJELU

Srijeda, 24. travnja 2013., 14:15h

Moje ljubljeno dijete, iz Svoje velike Ljubavi prema čovječanstvu, Moj Sin vas sada priprema za Svoj Drugi Dolazak. Zbog toga što vas On ljubi, On sada govori s vama, preko Svojih proroka, kako bi osigurao da nitko ne pobjegne Njegovom Milosrđu. Baš kao što je Bog poslao Ivana Krstitelja da pripremi svijet za Moga Sina – Jedinorođenoga Sina Božjeg, Mesiju – Moj Sin sada otkriva tebi konačni plan. Taj konačan plan Spasenja biti će sličan Njegovom Prvom Dolasku, ali s jednom razlikom. Ovoga puta, On neće doći kao čovjek u tijelu.

Sada kada vam je Istina ponovno otkrivena, Moj Sin vas podsjeća na sve što dolazi od Boga preko Njegove Svete Riječi, dok On priprema posljednje faze. Božjoj djeci je dana Istina kada je Moj Sin hodao zemljom. Sada, vama će biti dana potpuna Istina, uključujući otkrivenja koja se tiču djela Božjih neprijatelja, za vaše vlastito dobro, da ne biste bili prevareni. Vi morate biti plemenitoga srca kada vam Moj Sin donosi ove darove, koji će nahraniti vaše duše.

Kada sam se Ja ukazivala Božjim odabranim vidjeocima, tokom godina, to je bilo da pripremim duše za ova vremena. Sada, kada se vi pripremate za progon, koji će biti nanijet kršćanima, biti će iznimno teško, jer to će biti povreda duha i to će uzrokovati najveću bol. Kada znate Istinu Riječi Božje i kada znate kako prepoznati djelo prevaranta, vi ćete postati jači. Daleko je važnije ostati vjeran Riječi Božjoj, nego prihvatiti laži koje će vam prikazivati oni koji ne dolaze od Boga.

Moj Sin će vas uzdići do velike slave kada se pokoravate Njegovoj Svetoj Riječi i održavate Njegova Učenja. Ja tražim da pokažete Mome Sinu poštovanje koje On zaslužuje. Oni koji su Ga odbili kada je On hodao zemljom, konačno su prihvatili Istinu o tome Tko je On Bio kada je Umro na Križu. Oni koji odbijaju Njegovu Riječ danas, konačno će shvatiti Istinu na dan kada On dođe suditi. Za mnoge će biti prekasno.

Molite da sve duše ostanu vjerne naslijeđu Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, jer samo oni koji Ga prihvaćaju mogu biti odvedeni u Njegovo Kraljevstvo.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *