775. OVA ZLODJELA SE MORAJU DOGODITI, DOK SE ZEMLJA PROČIŠĆAVA

775. OVA ZLODJELA SE MORAJU DOGODITI, DOK SE ZEMLJA PROČIŠĆAVA

Srijeda, 24. travnja 2013., 14:40h

Moja predraga kćeri, dok Ja nastavljam čistiti svijet Mojim Darom Duha Svetoga, nastaje veća mržnja prema Meni, Isusu Kristu.

Dok se Moja Prisutnost povećava u srcima ljudi, množina mržnje će biti viđena u djelima onih koji proturječe Mojoj Presvetoj Riječi.

Oni koji nastavljaju uvoditi zakone, koji bogohule protiv Boga, povećati će svaki napor da oskvrnu Riječ Božju. Ova zlodjela se moraju dogoditi, dok se zemlja pročišćava. Dok se čišćenje pojačava, također će vama i zlo grijeha biti izloženije. Vi ćete primijetiti da će svako moguće djelo, koje je protiv Boga, promicati ti Moji neprijatelji. Mnogi će govoriti da su nevini, ali ta djela neće prihvatiti oni koji su Moji, koji poznaju Istinu. Dar razlikovanja, koji Ja ostavljam u baštinu mnogim dušama, znači da će ta zlodjela koje čine oni na moćnim položajima, koji nadziru narode, biti prepoznata onakva kakva jesu – djelo sotone.

Sotonini zli duhovi povećali su svoju prisutnost u dušama onih koji ne vjeruju u Boga. Nezadovoljni samo s tim što takve duše okreću leđa Bogu, ti zlodusi potiču te ljude da promiču najpodlije grijehe. Vremenom, te duše postaju tako pokvarene i pune mržnje prema Bogu, da će oni uroniti u tamu, koja nikada neće moći podnijeti Svjetlo Božje.

Zapamtite, Moje Milosrđe je veliko. Samo će Mojim Milosrđem ti ljudi moći biti spašeni. Ne postoji neka druga nada za njih, jer mnoge od tih izmučenih duša nisu sposobne, svojom vlastitom slobodnom voljom – tako su zaražene – zatražiti Moju Ruku Milosrđa. Oni od vas koji Me poznajete i koji Me ljubite morate pomoći tim jadnim ljudima usrdno moleći za spasenje njihovih duša. Vi morate tražiti da Mi se obrate sada, kako bih Ja mogao posredovati da zaustavim progon koji oni namjeravaju nanijeti svijetu. Vi Me morate moliti, kroz osobnu žrtvu, da oni budu zaustavljeni u genocidu kojeg planiraju. Najgori oblik genocida biti će viđen preko nepravednih ratova i ubojstava nevinih u utrobama njihovih majki.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *