602. DANO VAM JE ORUŽJE. ISKORISTITE GA

602. DANO VAM JE ORUŽJE. ISKORISTITE GA

Četvrtak, 1. studenoga 2012., 18:11h

 

Moja draga voljena kćeri, vi morate sada ustati i okupiti se u ljubavi kako bi se pripremili za teška vremena, koja dolaze.

Vi, Moja jaka Vojska, blagoslovljeni ste i zaštićeni Pečatom Moga Oca, Pečatom Živoga Boga.

Za sve što će biti bacano na vas, sa svake strane, zapamtite da sam Ja s vama.

Mnogi događaji, uključujući ekološke nemire, ratove, raskol u Mojoj Crkvi na Zemlji, diktature u svim narodima – povezano kao jedno u svojoj srži – dogoditi će se istovremeno.

Toliko mnogo poremećaja uzrokovat će mnogo suza i škrgutanja zubima, ali jedna će stvar ostati netaknuta. To će biti Božja Moć i Njegova Ljubav za svu Njegovu djecu.

Ova bitka odvijat će se pred svijetom, a vi Moja Vojsko, ne smijete drhtati u strahu. Sve je dobro u Mom Kraljevstvu i vaše je mjesto tamo osigurano. O drugima se sada morate brinuti.

Dano vam je oružje. Iskoristite ga. Moje Križarske molitve pomoći će ublažiti većinu užasa, uzrokovanog grijesima čovječanstva. Molim vas da molite ovu molitvu za ublaživanje kazni.

 

Križarska molitva (83) za ublažavanje kazni

 

O dragi Oče, Bože Svevišnji, mi, Tvoja bijedna djeca, padamo ničice pred Tvojim Slavnim Nebeskim Prijestoljem. Usrdno Te molimo da izbaviš svijet od zla. Zazivamo Tvoje Milosrđe na duše onih koji uzrokuju strašne nevolje Tvojoj djeci na Zemlji. Molimo Te oprosti im. Molimo Te ukloni Antikrista, čim se pokaže u javnosti. Mili Bože, molimo Te da ublažiš Svoju Ruku Kazne. Usrdno Te molimo da umjesto toga primiš naše molitve i trpljenja i da u ovom vremenu olakšaš patnje Svojoj djeci. Ufamo se u Tebe. Častimo Te. Zahvaljujemo Ti radi velike Žrtve koju si podnio kada si poslao Svoga Jedinoga Sina, Isusa Krista, da nas spasi od grijeha. Još jednom radosno iščekujemo Tvoga Sina kao Spasitelja čovječanstva. Molimo te, zaštiti nas. Sačuvaj nas od zla. Pomogni našim obiteljima. Smiluj nam se. Amen.

 

Vi ste na svaki način pripremljeni, Moja Vojsko. Sve što morate učiniti jest vjerovati u Mene. Kada Mi potpuno vjerujete, moći ćete predati svu svoju ljubav, patnju, brige i bol Meni, vašem Isusu.

Kada se to dogodi, morate ostaviti sve u Moje Svete i Suosjećajne Ruke.

Hvala vam što odgovarate na Moj poziv.

 

Vaš Isus