KNJIGA ISTINE

O KNJIZI ISTINE

Knjiga Istine spominje se u Knjizi Proroka Daniela 10.21. Tu se govori o tajanstvenoj Knjizi Istine. Gabriel objašnjava Danielu da će sve što je njemu otkriveno o budućnosti i Kraju Vremena moći biti nađeno u Knjizi Istine. Danielu je rečeno da Nju zapečati, jer se Nju treba ostaviti za jedno drugo vrijeme koje se naziva “Vrijeme Kraja”.

A ti, Daniele, zatvori ova objavljenja! Zapečati ovu knjigu do posljednjega vremena! Mnogi će je pretraživati i spoznaja će biti velika.“  Daniel 12.4.

„Čuo sam to, ali nisam razumio. Zato sam upitao: Gospodaru moj, što znači posljednje od ovih stvari? On odgovori: Idi Daniele: jer do posljednjega vremena ostaju zatvorene i zapečaćene ove riječi! Mnogi će se očistiti, obijeliti i okušati. Bezbožnici će raditi bezbožno. Bezbožnici neće to spoznati. Ali će pobožnici to spoznati. Od vremena kad se ukine svagdanja žrtva i postavi sramotna gnjusoba, bit će tisuću i dvjesta i devedeset dana. Blago onome koji ustraje i dočeka tisuću i tri stotine i trideset i pet dana!“ Daniel 12.8-11.

“Knjiga Istine – pripremite se za Drugi Dolazak”

2 misli o “KNJIGA ISTINE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *