KNJIGA RESNICE V SLOVENŠČINI

Globalno Križarsko Molitveno Srečanje Jezus Človeštvu

(Datum objave 9. 12. 2020.)

Dragi Križarski Molitveni Bojevnik,

vsi ste vabljeni, da se udeležite Globalnega Križarskega Molitvenega Srečanja Jezus Človeštvu 12. decembra 2020 ob 21. uri po hongkonškem času (ob 14. uri po srednjeevropskem času)

  1. december obeležuje Praznik Naše Gospe iz Guadalupe, in tako bo naša tema za Globalno Križarsko Molitveno Srečanje »Naša Mati Odrešenja: Zaščitnica Življenja«.Na tem Globalnem Molitvenem Srečanju se združujemo kot ena Preostala Vojska po vsem svetu, da bi rotili za pomoč Naše Gospe za zaščito vsega življenja. Klicali bomo Našo Mater, naj pomaga zaščititi vse nas, svoje otroke, pred vsemi grožnjami za življenje, kot so splav, evtanazija, vojna, globalno cepljenje in druge. Na poseben način molimo za zaščito nerojenih otrok na tem svetu, ki jih nenehno ogroža splav.To Globalno Molitveno Srečanje bo potekalo v angleščini. Vendar pa bodo med tem dogodkom nastopili tudi simultani prevajalci, ki bodo vodili molitve v različnih jezikih, in sicer: španščini, nemščini, romunščini, italijanščini, hrvaščini, poljščini, slovaščini in portugalščini.

    Naj se na tem globalnem molitvenem srečanju vsi združimo kot ena zedinjena Globalna Preostala Vojska, ko skupaj molimo Sveti Rožni Venec, Rožni Venec Božjega Usmiljenja kot tudi Križarske Molitve. Prav tako bomo brali izbrana Sporočila iz Knjige Resnice, ki se osredotočajo na izbrano temo.

    Ko željno pričakujemo prihod Božiča 2020, se kot ena Preostala Vojska tudi duhovno pripravimo na Drugi Božič –skorajšnji Drugi Prihod Našega Gospoda Jezusa Kristusa, ki Se bo kmalu vrnil kot Kralj Vesoljstva.

Čas: 12. december 2020 ob 14:00 po krajevnem času za Beograd, Bratislavo in Ljubljano

Prosimo, da se prijavite na tej povezavi: https://bit.ly/JTMGlobalDec12

Potem ko se boste prijavili, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo od »Jesus to Mankind Global«, ki vas bo seznanilo s podrobnostmi glede tega, kako se pridružiti. Prosimo, da zgornjo povezavo delite tudi s svojimi prijatelji.

Jesus to Mankind Global

 

Poziv Križarima pripadnicima Vojske Ostatka

( Datum objave 15. 11. 2020.)

Dragi Križarski Molitveni Bojevnik,

v počastitev spomina na 10. obletnico Poslanstva Jezus Človeštvu nas je naš Gospod Jezus Kristus prosil, naj v naslednjih petih tednih okrepimo svoje molitve po zelo posebnem namenu: za ublažitev učinkov pandemije COVID in vsega, kar ji bo sledilo.

Prav tako smo naprošeni, naj molimo za odrešenje duš.

Naročeno nam je, naj v obdobju petih tednov, začenši z 10. novembrom, vsak dan ob 15. uri po krajevnem času molimo po teh dveh posebnih namenih.

Molitve, za katere nam je naročeno, naj jih molimo vsak dan ob 15. uri po krajevnem času, so najmanj naslednje: Molitev ob 15. uri, Rožni Venec Božjega Usmiljenja kot tudi Vsakodnevne Jedrne Molitve.

Če vam čas dopušča, smo naprošeni, da molimo Sveti Rožni Venec, prav tako pa tudi dodatnih 33 Križarskih Molitev po svoji izbiri.

Prosimo, obiščite vsak dan ob 15. uri spletno povezavo na uradni spletni strani Poslanstva Jezus Človeštvu (Jesus to Mankind Global – JTM Global), da lahko predvajate videoposnetek z Vsakodnevnimi Jedrnimi Molitvami v slovenščini. Za povezavo do tega videoposnetka povprašajte Križarje.

Najlepša vam hvala za vašo predanost temu Poslanstvu. Naš Gospod Jezus Kristus računa na vaše molitve, da pomagate ublažiti učinke pandemije in vsega, kar ji bo sledilo!

Prosimo vas, da ta nujni poziv razširite po vseh skupinah, v katerih sodelujete, še zlasti v skupinah JTM. Če obstaja skupina, ki ima v svojem nazivu JTM oz. se navzven predstavlja v imenu Poslanstva, vendar pa iz kakršnega koli razloga tega ne izvršuje, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite.

Med tistimi, ki se imenujejo Križarji, se o tem pozivu ne razpravlja, ampak smo vsi pozvani, da ga izvršimo, saj prihaja neposredno od našega Gospoda in Kralja Jezusa Kristusa.

 

Seminar v Sloveniji in napoved Seminarja na Slovaškem    ( Datum objave 10. 10. 2019..)

Hvaljen Jezus in Marija!
Seminar Knjiga Resnice bo v Sloveniji potekal 20. 10. 2019, z začetkom ob 13:00. Informacije o kraju, kjer bo potekal Seminar, boste izvedeli po prijavi.
Prosimo vas, da v dneh pred Seminarjem opravite Sveto Spoved. Dne 11. 10. začnemo moliti devetdnevnico za Blagoslov tega Seminarja in njegove prihodnje sadove. Molite, kakor vas Sveti Duh navdihne. Če en dan ne morete zmoliti vsega, to nadoknadite naslednjega.
Za prijavo in dodatne informacije pokličite 00386 31 711 369. Vstop je prost. Povabite družino in prijatelje.
Seminarji na Slovaškem bodo 22., 23. in 24. 11. Za dodatne informacije pokličite 00385 99 443 7553.
Slava Bogu Očetu in Sinu in Svetemu Duhu.

 

 

 

Seminar Knjiga Resnice – Krasno, 14. 7. 2019. (Datum objave 04. 07. 2019)

Hvaljen Jezus in Marija!
Seminar v kraju Krasno bo potekal v nedeljo, 14. 7. 2019., z začetkom ob 12:00.
Na Seminarju bomo imeli posebne goste iz Amerike, kot tudi posebnega odposlanca Marije Božjega Usmiljenja, tako da je to zagotovo najpombnejši Seminar na tem območju v letu 2019.
Vabimo vse Križarje in prijatelje Knjige Resnice, še zlasti iz Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.
Prosimo vas, da se tega dne udeležite Svete Maše, najbolje pred Seminarjem, pri čemer lahko greste k Sveti Maši v kraju Krasno ob 10:00.
Prav tako vas prosimo, da v dneh pred Seminarjem opravite Sveto Spoved.
Dne 5. 7. pričnemo moliti za Blagoslov nad tem Seminarjem in njegove prihodnje sadove. Molite tisto, za kar vas navdihne Sveti Duh. Če na en dan ne morete zmoliti vsega, to nadoknadite naslednji dan.
Za prijavo in dodatne informacije se obrnite na Križarje.
Posebej poudarjamo, da imamo organizirano kosilo po ceni 55 kn, zato vas prosimo, da se prijavite Križarjem, da bomo vedeli, koliko kosil moramo naročiti.
Če kdo želi priti, pa ni v stiku s Križarji, vas prosimo, da se prijavite s SMS na 00 385 99 443 7553.
Vstop je prost. Povabite družino in prijatelje.

Slava Bogu Očetu in Sinu in Svetemu Duhu.

 

Rožni Venec Matere Odrešenja (Datum objave 11. 10. 2018)

Hvaljen Jezus in Marija!

Z velikim veseljem lahko objavimo, da je Rožni Venec Matere Odrešenja odslej dostopen tudi pri nas. Ta Rožni Venec je že nekaj časa dostopen na Zahodu, a zdaj imamo, Bogu hvala, tudi mi priložnost, da ga držimo v rokah in rešujemo duše, ko molimo z njegovo pomočjo, ter razženemo svoje sovražnike in sovražnike našega rodu.

Cena za Zahodno Evropo je 20 € + DDV, za Jugovzhodno in Vzhodno Evropo pa 10 € + DDV.

Na Hrvaškem je Rožni Venec dostopen po tej nižji ceni, ki znaša 93 kun. Ta cena že vključuje DDV. Ista cena velja tudi za Slovenijo, in sicer preračunano 12,5 € (po tečaju 1 € = 7,4 kun; preračun je zgolj informativnega značaja).

Knjiga Resnice, 18. julij 2013

»Moj otrok, želim, da se razglasi, da me je od zdaj naprej na Zemlji treba naslavljati s poslednjim nazivom, ki mi ga je dal moj Sin. V tem Poslednjem Poslanstvu se me mora vselej imenovati kot Mater Odrešenja.

Izdelati se mora moja Podoba in kovati Medalja, kjer naj bom na eni strani upodobljena s soncem za mojo glavo in kjer dvanajst zvezd, preletenih s trnjevo krono, počiva na moji glavi.Na zadnji strani Medalje želim upodobiti Presveto Srce svojega Sina z Dvema Mečema Odrešenja, ki naj bosta prekrižana na vsaki strani.

Meča Odrešenja bosta imela dvojni namen. Prvi Meč bo pokončal zver, in meni je bila dana oblast, da to storim na Poslednji Dan. Drugi Meč bo presunil srca najbolj zakrknjenih grešnikov in bo Meč, po katerem bodo njihove duše rešene.«

Naj z vami delimo pričevanje nekoga:

»Ko z Rožnim Vencem Matere Odrešenja molim h Gospe, se mi zdi, kot da imam Prvi in Drugi Meč v svojih rokah. Verujem, vidim in čutim, da sem del te veličastne bitke, v kateri bo Zver poražena, duše, ki zdaj živijo na Zemlji, pa rešene. Rožni Venec Matere Odrešenja prekaša vsak rožni venec, ki sem ga kdaj koli doslej držal v rokah.«

Rožni Venec Matere Odrešenja lahko naročite tako, da pošljete SMS s svojim naročilom in naslovom na telefonsko številko: 00385 99 443 7553.

 

Zapomnite si, da po Drugem Prihodu Vice ne bodo obstajale (Datum objave 11. 10. 2018)

Knjiga Resnice 9. oktober 2014.

Moja srčno ljubljena hči, kako zelo Sem žejen človekove ljubezni in kako zelo njega žeja po Meni. Toda razkol, ki ločuje človeka od Mene, Darovalca Življenja, je največji sovražnik človeškega rodu.

Satan s svojimi pretkanimi goljufivimi poti povzroča velike razkole v svetu. To, da je skrit, mu daje veliko moč nad človeškimi dušami. Njegov zli vpliv povzroča dvome v Moj Obstoj pri tistih z malo vere. On prepričuje druge, ki ne verujejo Vame, da je človek odgovoren za kakršne koli odločitve, ki jih sprejema. Njegov pomirjevalni vpliv, ko skuša človeka, prepričuje tiste, do katerih pridobi dostop, da je napačno pravilno in pravilno napačno. On prikazuje ljubezen kot poželenje; sovraštvo kot obliko hrepenenja; in zavist ter ljubosumje kot sredstvo, s katerim bi upravičili uničenje življenja druge osebe.

Vsaka zamisel, vsaka želja, vsako hrepenenje in poželenje, ki jih zaseje v duše ljudi, jih vodi v greh. Toliko okuženosti med človeštvom ob tem času pomeni, da je čisto ljubezen, ki prihaja od Boga, zamenjalo poželenje. Vse, kar izvira od kače, bo v srcih grešnikov predstavljeno, kot da je nekaj dobrega. Grešniki, ki podlegajo hudiču, vedno opravičujejo greh. Greh, ko je enkrat opravičevan, je nato poveličevan, dokler ne spominja na veliko dejanje – vredno pohvale.

Gorje človeku, ki si drzne oporekati tistim, ki poveličujejo greh. Grešnik, ki se z velikim veseljem oklene greha, bo vplival na druge, da bodo storili enako. Danes je vpliv hudobca mogoče videti vsepovsod. Medtem ko so nekoč grešna dejanja skrbno skrivali, zdaj nimajo nobenega sramu pred njihovim prikazovanjem, da jih vidi svet. Vse, kar Mi je odvratno, se zdaj sprejema z velikim užitkom. Napačno je predstavljeno, kot da je pravilno, in vse, kar je v skladu z Božjimi Zakoni pravilno, se šteje za napačno. Kadar je hudič na delu, bo vse predstavljeno obrnjeno narobe in ravno nasprotno od tistega, kar prihaja od Mene. Vedite, da je vpliv hudobca dosegel svoj vrhunec, kadar je Moja Beseda razglašena za napačno.

Zapomnite si, da po Drugem Prihodu Vice ne bodo obstajale.

Nebesa in zemlja bodo postale eno, Pekel pa bo postal prebivališče za tiste, ki malikujejo hudiča in vse, kar prihaja od njega. Dim njegovih zlih in hudobnih potov je okužil tako tiste, ki verujejo Vame, kot tudi tiste, ki Me zavračajo. Nihče ni varen.

Molitev, Moji ljubljeni privrženci, je vaše pribežališče. Ohranjajte Mojo Besedo in molite, ne zase, ampak za tiste, ki so sklenili pogodbo s hudobcem. Oni potrebujejo vaše molitve zjutraj, opoldne in zvečer.

Vaš Jezus

 

Cerkveno prostozidarstvo je zdaj doseglo največjo moč znotraj Moje Najsvetejše Cerkve na Zemlji (Datum objave 01. 10. 2018)

Knjiga Resnice 30. september 2013.

Moja draga ljubljena hči, Jaz moram prositi vse Svoje posvečene služabnike, naj bodo pozorni na pozive, da se udeležijo duhovnih vaj, ki bodo uvedene, da bi jih prepričale v pristanek na novo prisego zvestobe, ki bo izničila – če se bodo strinjali, da jo izrečejo – njihove najsvetejše zaobljube, ki so jih naredili Meni, Jezusu Kristusu.

Cerkveno prostozidarstvo je zdaj doseglo največjo moč znotraj Moje Najsvetejše Cerkve na Zemlji in kmalu bo narekovalo svojo novo liturgijo, ki bo v nasprotju z Mojo Najsvetejšo Voljo. Zasnovana od sovražnikov Boga in pod krinko nove prilagoditve po meri političnih sil, ki hočejo prepovedati Krščanstvo, bo predstavljena tako hitro, da bodo mnogi znotraj Moje Cerkve osupnili. Zaskrbljeni bodo, ko bodo videli takšno gnusobo, toda glasovi Mojih zvestih služabnikov se v javnosti ne bodo slišali, zakaj oni, prostozidarji, na vse načine nadzorujejo, kako bo ta nova liturgija dojeta. Vsak ugovor, ki se bo pojavil v škofijah po vsem svetu, bodo prezrli in zavrgli. Izgovor za to bo, da mora Cerkev pridobiti nove mlade duše, ki so odpadle od nje. Dejali bodo, da se bo zaradi privlačnosti za sekularni svet s pomočjo nove liturgije spreobrnilo več ljudi.

Oh, kako zavajajoča bo ta gnusoba in koliki bodo podlegli lažem, ki bodo tolike oddaljile od Resnice. Knjiga Resnice je bila napovedana preroku Danielu, zato da Božji otroci nikdar ne bi pozabili Resnice, ko se bodo utapljali v lažeh, ki bodo pogoltnile Mojo Cerkev na Zemlji.

Sprejmite Resnico, ki jo je predložila Moja Cerkev na Zemlji. Ne pristanite na nova pravila, za katera vas bodo silili, da jih sprejmete v Mojem Svetem Imenu, in ki bodo pomenila bogoskrunstvo.

Vaš Jezus

 

Seminar Knjiga Resnice v Sloveniji (Datum objave 21. 09. 2018.)

Hvaljen Jezus in Marija!

Seminar v Sloveniji bo potekal v soboto, 13. 10. 2018, in sicer od 13:00 dalje.

Za kraj oz. prostor, kjer bo potekal Seminar, boste izvedeli potem, ko boste prijavili svojo udeležbo.

Prosimo vas, da se na dan Seminarja udeležite Svete Maše, najbolje pred Seminarjem.

Prav tako vas prosimo, da v dneh pred Seminarjem opravite Sveto Spoved.Od 22. 9. pa vse do 13. 10. vsak dan molite za Blagoslov nad tem Seminarjem in za njegove prihodnje sadove. Molite tisto, za kar vas navdihne Sveti Duh. Če v enem dnevu ne morete zmoliti vsega, to nadoknadite naslednjega dne.

Za prijavo in dodatne informacije pokličite na 00386 31 711 369.

Vstop je prost. Povabite svojo družino in prijatelje.

Slava Bogu Očetu in Sinu in Svetemu Duhu.

 

Moji Načrti za odrešitev sveta dajejo sadove. Zdaj je vse na svojem mestu

( Datum objave 18. 09. 2018)

Knjiga Resnice, 15. september 2013.

Moja srčno ljubljena hči, vsi Moji Načrti za odrešitev sveta dajejo sadove. Vse je na svojem mestu. Moja Vojska je oblikovana. Zdaj bo rasla in se širila vsepovsod, s seboj pa bo vodila številne duše, po katerih Jaz hrepenim. Tej Vojski Sem dal velike Milosti in v Moči Svetega Duha bo ohranila Plamen Krščanstva pri življenju ter nosila Plamenico Resnice do Poslednjega Dne. Božjo Luč bo ponesla v najtemnejši kot in milijonom bo odprla oči za Resnično Božjo Besedo, medtem ko apostazija požira Mojo Cerkev na zemlji. Jaz ji podarjam to Križarsko Molitev, da ji pomagam priseči zvestobo Meni.

Križarska Molitev (121) Zvestoba Vojski Jezusa Kristusa

Stojimo zedinjeni s Tvojim Presvetim Srcem, dragi Jezus.

Z oblastjo govorimo Resnično Božjo Besedo.

Šli bomo do koncev Zemlje, da širimo Resnico.

Nikoli ne bomo sprejeli nobene nove lažne doktrine v Tvojem Imenu, marveč samo tisto, ki si jo nas Ti Sam učil.

Ostajamo pristni, zvesti in neomajni v svoji veri.

S tistimi, ki Te izdajajo, bomo ljubeznivi in sočutni, v upanju, da se bodo vrnili k Tebi.

Do tistih, ki nas preganjajo v Tvojem Imenu, bomo neomajni, vendar potrpežljivi.

Zmagoslavno bomo hodili vso pot do Tvojega Novega Raja.

Obljubljamo, da Ti bomo po svoji bolečini in trpljenju privedli vse tiste izgubljene duše, ki so sestradane Tvoje Ljubezni.

Prosimo, sprejmi naše molitve za vse grešnike na svetu, tako da bomo lahko postali ena družina, združena v ljubezni do Tebe v Novi Dobi Miru. Amen.

 

Pojdi, Moja Preostala Vojska, z vednostjo, da ti bodo dane vsa pomoč in Milosti, da uspeš v tem poslednjem Svetem Poslanstvu na Zemlji, tako da lahko Jaz zberem vse Božje otroke z obličja Zemlje ter jih privedem v Svoj Novi Raj.

Vaš Jezus

 

Hvaljen Jezus in Marija!

V soboto, 15. 9. 2018, na peto obletnico tega Sporočila, smo imeli Seminar v Mostarju. Zahvaljujemo se vsem, ki so pomagali pri organizaciji Seminarja, in vsem, ki so bili na Seminarju.

Naš Jezus želi, da bi bilo čim več Seminarjev, kjer koli obstajata želja in volja duš, Mariji Božjega Usmiljenja pa je rekel, da bo prav zdaj veliko naredil skozi Seminarje.

Zato je po Marijinem navodilu in želji bistveno, da v prihajajočih mesecih organiziramo čim več Seminarjev.

Trenutno so napovedani za Dubrovnik, Ljubljano, Budimpešto, Reko in Zagreb. Več podrobnosti pričakujte v kratkem.

V zvezi z organiziranjem Seminarjev v vašem mestu lahko pošljete sms na 00385 99 443 7553.

Slava Bogu Očetu in Sinu in Svetemu Duhu

 

Prošnja za molitev za Marijo Božjega Usmiljenja  ( 14. 08. 2018.)

Prosimo, molite 7 dni zapored po zelo posebnem osebnem namenu za Marijo Božjega Usmiljenja.
Ta osebni namen bo zahteval post, molitev Rožnih Vencev, Sveto mašo in Adoracijo.
Prosimo, naredite po njenih namenih, kar je v vaših močeh.
Hvala vam

SEMINAR KNJIGA RESNICE V SPLITU

Seminar v Splitu bo potekal 14. 7. 2018 v hotelu “HOTEL DUJAM” na Velebitski 27, s pričetkom ob 15:00.

Prosimo vas, da se tega dne udeležite Svete Maše, najbolje pred Seminarjem.

Prav tako vas prosimo, da v teh dneh pred Seminarjem opravite Sveto Spoved.

Začnemo tridnevnico za ta Seminar in njegove prihodnje sadove. Molite tisto, za kar vas navdihne Sveti Duh. Če v enem dnevu ne morete zmoliti vsega, to nadoknadite naslednjega dne.

Za dodatne informacije lahko pošljete SMS na 00385 99 443 7553.

Vstop je prost. Povabite družino in prijatelje.

Slava Bogu Očetu in Sinu in Svetemu Duhu.

Načrtujemo Seminar v Hercegovini, pa tudi Seminarje na Reki, v Ljubljani in Zagrebu. Iz tehničnih razlogov časa kraja še ne moremo natančneje določiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *